Més de 5.000 persones corren a Barcelona contra el càncer

Aquest diumenge les famílies s’uneixen en la III Cursa AECC Barcelona en Marxa Contra el Càncer


Aquest diumenge més de 5.000 corredors participen en la tercera edició de la cursa ‘AECC Barcelona en Marxa Contra el Càncer’, organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a finançar projectes d’investigació oncològica i en ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

La cursa se celebra en el Parc del Fòrum de Barcelona, concretament en el Parc dels Auditoris, en un recorregut circular que comptarà amb tres distàncies per adaptar la carrera al tots els públics. Una marxa de 10 km, una altra de 5 i una més petita de 2,5. 

Quan finalitzi la cursa, es realitzaran diverses activitats per als infants: taller de pintacares, punts d’animació amb música, l’espai ‘Petits investigadors’, per apropar la recerca contra el càncer al públic infantil, i també altres activitats de fitness i classes de zumba.

Diferents personalitats del món dels esports i la investigació mèdica donaran suport a la marxa i correran contra el càncer amb la samarreta verda que l’organització ha facilitat.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article