Es reconeix la tasca integradora del cricket a Catalunya

El pròxim cap de setmana es celebra el II Torneig català i el 7 de març comença la I Lliga nacional catalana de cricket


Durant l'acte de presentació del II Torneig català i la I lliga nacional catalana de cricket, Carles Macian, director del consell català de l'esport, ha manifestat l'aposta del Govern Català en la promoció de la tasca integradora del cricket. Arrel de la introducció d'aquest esport a Catalunya, molts són els clubs esportius que s'han fundat arreu de l'estat. El cricket s'utilitza per a fer una tasca d'integració amb les persones nouvingudes i el bon estat de l'esport es veu reflectit en les dues competicions que el cap de setmana que ve es celebraran.

Tot va començar amb la creació de molts clubs. Posteriorment es van legalitzar i es van integrar en una sola entitat, la Unió Esportiva Catalana de clubs de cricket, per organitzar-se. La Unió Esportiva Catalana de clubs de cricket té un pes important dins les federacions esportives, i és per això, que la secretaria d'esport i dona suport.

En l'acte de presentació també hi va assistir Montse Solé, l'adjunta del secretari per a la Immigració, que ha demanat als clubs que fàcin un esforç perquè les persones nouvingudes s'integrin als seus equips, i així, el cricket esdevingui un esport integrador.

Així doncs, el proper cap de setmana, el camp municipal de beisbol de Barcelona Carlos Pérez de Rozas, situat a Montjuïc, és celebrarà el II Torneig català de cricket. Amb la participació de 10 equips, la final es disputarà el diumenge 21 a les dotze del migdia.
 
I per la seva banda, la I Lliga nacional catalana de cricket comença el proper 7 de març Amb la participació de 12 equips i haurà un total de 22 partits.

Tota la informació és pot consultar a cricket català

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article