Acompanyar i supervisar estudiants i professionals

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés organitza un seminari internacional


La Fundació Pere Tarrés es caracteritza per promocionar la reflexió i la formació entorn a tots els col·lectius i àmbits de l'acció social. Amb l'objectiu de reflexionar sobre l’acompanyament i la supervisió d’estudiants i professionals amb professors universitaris de tot Europa es durà a terme el seminari internacional "L'acompanyament i la supervisió d'estudiants i professionals". Es tracta d'una excel·lent ocasió per conèixer com funcionen els serveis socials en països com Polònia, Romania, França, Bèlgica i Suïssa.

Serà a la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Universitat Ramon Llull entre els dies 1 i 4 de març. Hi participaran experts en educació social de diferents països europeus. A través de l'intercanvi d'experiències es debetrà sobre aspectes essencials de la formació universitària com ara la supervisió, el paper del professorat en el procés d’aprenentatge i adquisició d’habilitats de l’alumnat, l’acompanyament de l’educador/a social com a persona, la supervisió dels equips professionals i l’acompanyament dels treballadors per part de la institució. A més, durant aquests dies es realitzaran visites a entitats que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social.

El seminari s'emmarca dins el programa de formació d’Educadors Socials EDUC EUROPE del què formen part la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés juntament amb altres organismes, universitats i empreses europees. Aquest programa, que compta amb el suport de la Comissió Europea, té per objectiu promoure l’educador/a social com actor responsable, implicat en una acció al servei del desenvolupament de les persones i d’un món més solidari, a través d’una formació humana i professional basada en el contacte interpersonal i en la obertura internacional.

Més informació: Seminari Internacional Universitats

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article