Dia Internacional de la Dona a Torrelles de Llobregat i a Vic

Les dues poblacions organitzen diferents activitats per commemorar el 8 de març


Diferents activitats en diferents dies conformen un calendari divers i apte per a tots els públics a Torrelles de Llobregat. Filosofia, una passejada, xerrades i cinema entre el 4 i el 26 de març. Per la seva banda, l'Ajuntament de Vic presentarà el proper 1 de març el programa d'activitats. L'acte central de Vic el realitzarà la poetessa i novel·lista Núria Albó amb la conferència "Cinc generacions de dones". Són moltes les activitats que s'organitzen al voltant del 8 de març. Arreu del territori català tant l'administració pública com les organitzacions ciutadanes activen els seus recursos per denunciar les desigualtats que encara són presents.

El 4 de març, a càrrec del doctor Josep Lluis Comino, hi haurà el taller de filosofia "Dones en la Filosofia". El dissabte 6, Àngels Armengols farà de guia d'una passejada fins al Jardí de les Oliveres. El 7 de març, hi haurà cinema amb el passi de la pel·lícula "Las chicas de la lencería" amb una xerrada-debat quan acabai. El 8 de març es convoca a la població de Torrelles a la manifestació que tindrá lloc a Barcelona i el 26 de març hi ha l'obra de teatre Elèctra, de Sòfocles.

L'Ajuntament de Vic presentarà el pròxim dilluns, dia 1 de març, les activitats que s’organitzen entorn el Dia Internacional de les Dones. El programa ofereix diverses iniciatives en diferents formats en els quals es tractarà el paper de la dona a la nostra societat. La roda de premsa l'ha realitzarà la regidora de Dones, de Joves, de Salut i de Cooperació al Desenvolupament, Gràcia Ferrer i hi haurà present altres entitats i organismes que se sumen a la iniciativa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article