El Club Natació Sabadell-Avan participa al campionat d'espanya amb resultats excel·lents

L'equip de natació adaptada de Sabadell recull els fruits del treball realitzat

El passat 19 i 20 de febrer a la ciutat sevillana de Dos Hermanas va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Natació FEDDI. Tres nedadors del Club Natació Sabadell- AVAN, Marta Baena, Jordi Pelaez i Francisco Pelaez, van participar-hi per primera vegada assolint uns resultats excel·lents. Els nedadors sabadellencs acompanyats per l’entrenadora Sílvia Carbó van participar el divendres en les sèries classificatòries on tots ells van assolir places per les finals de dissabte. El dissabte al matí, la nedadora Marta Baena va assolir la segona posició i per tant el títol de subcampiona d’Espanya en 50 metres braça amb un temps de 51”62. Baena a més va assolir la 4rta posició en els 50 metres lliures i en els 100 metres braça. Francisco Pelaez va classificar-se 4rt als 50 metres lliures i 6è els 100 metres braça, mentre que Jordi Pelaez va nedar la final dels 50 metres braça.