Creu Roja Joventut fa una crida per assolir l’objectiu de recollir 70.000 joguines per a infants vulnerables

Pocs dies abans de tancar la campanya els manca el 20% de les joguines, sobretot per a infants d'entre 10 i 14 anys


A set dies de tancar la campanya #ElsSeusDretsEnJoc, Creu Roja Joventut ha fet una crida a la col·laboració per aconseguir assolir l'objectiu de repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

L'entitat ha recordat que els manca el 20% de l'objectiu i que sobretot, calen joguines per a infants d'entre deu i catorze anys, i recomana donar joguines educatives com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu, i demana evitar joguines bèl·liques i sexistes a favor de les que siguin sostenibles i fomentin el joc cooperatiu. També demana que siguin joguines noves per garantir el dret de qualsevol infant a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

L'ONG ha habilitat més de cinquanta punts de recollida i múltiples activitats per sensibilitzar sobre el drets dels infants al joc. També ha organitzat diverses activitats i iniciatives com ara la que va organitzar divendres passat a la sala Luz de Gas de Barcelona, amb un concert al qual es va poder accedir amb una joguina nova sense embolicar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article