3.575 persones ja han donat sang a la Marató de Catalunya

Alumnes de la UManresa es converteixen en “recaptadors” de sang


3.575 persones han donat sang a la Marató de Catalunya en els tres dies que la iniciativa fa que està activa. Aquest dilluns han participat en la campanya prop de 1.000 persones, que se sumen a les 2.600 que ho han fet des de divendres quan va començar la Marató.

El programa de captació de sang continuarà fins al divendres 17 de gener als principals hospitals de Catalunya. Durant tota la setmana s'organitzaran una quarantena de campanyes de donació a diferents pobles i ciutats. L'objectiu, segons indiquen els impulsors de la iniciativa, és arribar a les 10.000 donacions per disposar de prou sang per atendre les necessitats pertinents els pròxims dies de fred.

Fins ara, el gruix de les donacions l'han captat les diferents campanyes mòbils, en concret 1.583. Les segueixen l'hospital Clínic amb 409 i l'Hospital de Sant Pau amb 286. Després la Mútua de Terrassa n'ha captat 212, la Vall d'Hebron 206 i l'Hospital de Bellvitge 204. Per sota de les 200 donacions hi ha el Germans Trias i Pujol amb 191, el Joan XXIII de Tarragona amb 183, l'Arnau de Vilanova de Lleida amb 145 i el Josep Trueta de Girona amb 141.

Una campanya de màrqueting per incrementar les donacions

Quintuplicar les donacions de sang. Aquest és l'objectiu que s'han fixat els alumnes d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) de la UManresa. A través d'una campanya de màrqueting, creada per ells mateixos i feta a mida pel perfil estudiantil de la universitat, esperen que en el recapte que es duu a terme aquest dimarts a les instal·lacions universitàries aconseguir 150 donacions.

Malgrat que per a ells, l'acció és la part pràctica d'una assignatura, des del Banc de Sang i Teixits aplaudeixen una fórmula que els permet arribar a “més públic” i, especialment, captar nous donants.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article