Es presenta el protocol de prevenció d'assetjament a la feina

Dins la Jornada de reflexió de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya


S'ha aprovat el "Protocol per a la prevenció, la detecció, l'actuació i la resolució de situacions d'assetjament psicològic, sexual, per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions a la feina". L'Escola d'Administració Pública de Catalunya organitza la jornada, que porta el mateix títol que el protocol, per tal de donar-lo a conèixer i oferir eines per a la prevenció i la detecció a l'administració pública catalana.Els objectius són conèixer i reflexionar entorn el fenomen de l'assetjament i fer difusió dels instruments. Els destinataris, el personal de les administracions públiques catalanes. Es celebrarà el proper 25 de març, de nou del matí a dues del migdia.

La ponència marc, que durà per títol "L'assetjament sexual, per raó de sexe i/o orientació sexual" anirà a càrrec ce Noelia Igareda i González, Professora associada del Departament de Ciència Política i Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La resta de sessions abordaran el fenomen de forma transversal i exposaran el protocol, els instruments tècnics i les estratègies de sensibilització.

Podeu trobar tota la informació a la web de la jornada: "Protocol per a la prevenció, la detecció, l'actuació i la resolució de situacions d'assetjament psicològic, sexual, per raó de sexe o orientació sexual i altres discriminacions a la feina"

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article