Presentació de la protecció legal i social per persones amb trastorn mental

Dins el cicle de xerrades "Preparem el futur"


Una xerrada, oberta a tot el públic, orientada a oferir informació sobre els sistemes de protecció de les persones amb trastorn mental. ""Estem sols?": Sistemes de protecció legal i social per persones amb trastorn mental", és el títol de la xerrada que tindrà lloc el proper 17 de març a l'Auditori del Col·legi Major Sant Jordi del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de l'Il·lustríssima Senyora Sara Jaurrieta, regidora del districte, i de LLuís Lalucat, coordinador general del Centre d'Higiene Mental Les Corts. Tot seguit, Gemma Galán, treballadora social, presentarà els sistemes de protecció social i Montser Milian, advocada especialista en incapacitacions i tuteles, el sistema de protecció legal.

Per finalitzar la xerrada es realitzarà la presentació de la Fundació Vol, que té per objectiu tutelar a persones amb trastorn mental dels districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

Els sistemes de protecció tenen per objectiu oferir informació, orientació i alternatives,  tant a nivell legal com a nivell comunitari, a les famílies i a les persones amb trastorns mentals.

Aquesta xerrada es troba emmarcada dins el cicle de xerrades "Preparem el futur" i està coorganitzada per Usuaris de Salut Mental de Catalunya, la Fundació Malalts Mentals de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el Centre d'Higiene Mental Les Corts.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article