Patronals i sindicats del sector d’atenció a la gent gran carreguen de nou contra els pressupostos

Els actors socials asseguren que la inversió prevista no situa les persones grans amb dependència com una “prioritat de país”

Patronals i sindicats del sector d'atenció a la gent gran han carregat contra els pressupostos que planteja el Govern. Al seu parer, la proposta no situa les persones grans amb dependència com una “prioritat de país”, i reclamen un comptes que siguin “dignes”. La partida per a la dependència, al seu parer, és “absolutament insuficient”.

Les entitats han advertit al Govern i als grups parlamentaris amb els que es van reunir dimarts que estaran “units” en la defensa de la “dignificació del sector”, perquè “això implicarà una millor atenció a la gent gran”. Subscriuen el comunicat ACRA, Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya, CCOO, el Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Confederació, la Unió, UGT i Upimir.

Tots ells reclamen que no hi hagi “ciutadans de primera i de segona”, i alerten que la manca de finançament en els serveis amb concertació pública “està discriminant la gent gran”, ja que amb les tarifes actuals, diuen, “es fa molt difícil mantenir la qualitat en el servei i oferir una remuneració justa als treballadors”.

Patronals i sindicats han avançat que valoraran l’oportunitat de realitzar aquelles accions oportunes per seguir defensant la gent gran, les treballadores i els treballadors, les empreses i entitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article