Es celebren els 30 anys del Centre Miquel Martí Pol

L'acte va reunir més de 200 persones vinculades amb el servei

L'Ajuntament de Vic va acollir el passat 11 de març la celebració per commemorar els 30 anys de la formació d’adults a la ciutat. L’esdeveniment va comptar amb una conferència a càrrec del sociòleg i professor de la Universitat de Vic, Jordi Collet, així com també l’actuació del grup de coral de la mateixa Escola d’Adults Miquel Martí i Pol. Més de 200 persones van assistir a l’aniversari del centre.

L’acte, al qual hi van assistir més de 200 persones, el va presidir l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal que va pronunciar un discurs en el qual va recordar que l’Ajuntament de Vic té l’obligació i el compromís de treballar i invertir per la formació d’adults. Vila d’Abadal també va destacar una vegada més el caràcter educatiu de la ciutat

La directora del centre, Carme Moyano, va realitzar un repàs breu per la història del centre, va definir el servei com un "lloc d'oportunitats" i va destacar el compromís de l’equip de govern amb l’educació pels adults. El curs 2007/08 hi van haver un total de 600 matrícules, i actualment ja se superen la xifra de 1.400 alumnes.

La regidora d’Educació, Anna Erra, va afirmar que en la diagnosi del Projecte Educatiu de Ciutat es va detectar una necessitat pel què fa a la formació d’adults i des de l’Ajuntament de Vic és prioritari “treballar per la formació permanent al llarg de la vida”.

Durant l’acte també es va projectar un video amb un recull d’experiències de diferents persones, ex-alumnes i alumnes, que a partir del Centre de Formació per Adults han tingut una nova oportunitat per continuar amb la seva formació i així poder optar a un futur millor.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article