La Xocolatada Solidària per la investigació del càncer infantil celebra la tercera edició

Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, les entitats impulsores s’han proposat arribar enguany a les 1.200 trobades a tot l’Estat


La Xocolatada Solidària per la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu celebra la tercera edició. La iniciativa va recaptar més de 400.000 euros en 900 xocolatades l’any passat. I, ara, amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, les entitats impulsores de la trobada s’han proposat arribar a les 1.200 xocolatades solidàries en empreses, entitats i centres escolars de tot l’Estat.

Enguany, la Xocolatada Solidària té per lema “Taca’t pel càncer infantil” i l’objectiu és clar: celebrar 1.200 xocolatades; que entitats, empreses o escoles que vulguin organitzar a les seves instal·lacions l’activitat festiva per recaptar fons. La inscripció s’ha pogut fer a través del web i ofereix materials perquè els participants s’hi puguin sumar.

“Ens hem proposat arribar a l’objectiu de les 1.200 xocolatades pels 1.200 infants i adolescents als quals cada any se’ls diagnostica un càncer a l’Estat espanyol, és a dir, una xocolatada per cada nen o nena”, expliquen els impulsors de la iniciativa. En el moment d’obrir inscripcions, ja n’hi havia unes 600 entitats apuntades, sobretot escoles. Aquest divendres, ja hi ha hagut moltes escoles a Barcelona, com el Col·legi Sagrat Cor de Sarrià, que han organitzat aquesta activitat solidària.

Les nous associacions que impulsen la iniciativa —Or; Aniol, sempre amb un somriure; A.C. contra el Rabdomiosarcoma; Polseres Candela; Mua solidaris; Super H; Anita; Tots contra la Histiocitosis; Coco; Dona’m Ales; i Shurikan Blau— recorden que el 20% dels infants amb càncer no supera la malaltia, i el 80% que sí que es cura ho fan sovint amb seqüeles.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article