‘Comuniquem per resistir’, el llibre del ‘Social.cat’, ja és a la venda

La publicació recull deu entrevistes amb protagonistes de l'acció social a Catalunya


Fa pocs mesos, el ‘Social.cat’ va complir deu anys en els quals ha esdevingut l'altaveu de l'acció social a Catalunya. Per celebrar-ho, l'equip de redacció vam apostar per reunir, a través de deu entrevistes, les veus d'algunes de les persones que protagonitzen l'acció social i l'activisme a casa nostra, en els àmbits que també treballem al diari.

Així doncs, la publicació recull la conversa amb la filòsofa Begoña Román sobre acció social, amb l'activista Diosdado Toledano de gent gran, amb la també activista Maria Campuzano de pobresa, amb la presidenta de FaPaC Belén Tascón d'educació, amb l'estudiant Gemma Barricarte de joventut, amb el metge Toni Barbarà de salut, amb el grup musical Xiula d'acció cultural, amb la jove Lamiae Abassi de migracions, amb l'escriptora Bel Olid de gèneres i amb el director audiovisual Antonio Centeno de diversitat funcional.

Deu mirades que reflexionen en profunditat sobre el poder dels moviments socials i ciutadans, i la necessitat d'enxarxar les lluites i defugir de la indiferència i el conformisme. Deu veus intergeneracionals que han decidit fer un pas mes enllà per defensar els drets bàsics que tota societat es mereix: una escola i una sanitat públiques, dignes i sense retallades; una ciutadania que acull la diversitat i aposta per la inclusió social; un veïnat que planta cara davant l'exclusió social, la pobresa i la desigualtat social generada pel sistema capitalista i l'especulació constant; una joventut que lluita contra el canvi climàtic i el discurs neoliberal; etc.

Des d’aquest dimecres, la publicació 'Comuniquem per resistir' ja és a la venda al portal de la xarxa de llibreries Libelista. Et convidem a llegir-lo, regalar-lo i, sobretot, a compartir-lo. L'acció social no arribaria mai a complir les seves fites sense comunicar i resistir. I aquestes deu entrevistes ens donen les claus imprescindibles per agitar l'acció social i, així, continuar comunicant i resistint.

Aconsegueix el llibre a Libelista!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article