Compte enrere de ‘La Gala + IN’, l’espectacle sobre art i discapacitat al Liceu

L'esdeveniment, organtizat per Fundación Grupo Sifu, tindrà set actuacions inclusives de música i dansa amb més de 80 artistes


Fundación Grupo SIFU presenta un any més ‘La Gala + IN’, un espectacle dedicat a la integració, la inclusió i la interpretació que vol retre reconeixement a les persones amb discapacitat i demostrar les seves capacitats sobre l’escenari. La cita serà a la Sala Principal del Gran Teatre del Liceu aquest dilluns. L’acte, 100% inclusiu i amb actuacions originals produïdes especialment per a la gala, ja ha esgotat les 2.000 entrades disponibles.

La gala portarà a l’escenari del Liceu set actuacions musicals i de dansa que reuniran a més de 80 artistes amb i sense discapacitat que actuaran junts. Lluny d’oferir un producte cultural des del paternalisme, La Gala + IN s’ha concebut com un espectacle de qualitat, creat per mostrar que el món de l’art no entén de límits ni discapacitats.

Entre les representacions musicals destaca Tcha Limberger, compositor, cantant i multiinstrumentista belga amb discapacitat visual, gran referent del swing a escala internacional, i Míriam Fernández, cantant amb paràlisi cerebral que va participar als programes televisius La voz i Tú sí que vales.

Completaran el ventall musical de la gala el grup Sambach, format pel pianista amb discapacitat visual Pol Oñate, la cantant Carolina Alabau i el violinista Francesc Guzman, que fusionaran Bach i música brasilera, i The Django Orchestra Academy, un projecte pedagògic de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet que, amb la col·laboració de Fundación Grupo SIFU, presentarà una formació inclusiva per La Gala + IN.

L’art en moviment estarà represent amb dues actuacions inclusives amb la participació de ballarins amb discapacitat auditiva i física, que trencaran tots els estereotips associats a la dansa, i una actuació de parkour, protagonitzada per joves amb discapacitat física.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article