L’Ajuntament de Lleida treballa amb la PAH per millorar els protocols d’actuació en casos d’habitatge d’urgència

Ambdues parts s'emplacen a seguir reunint-se per buscar solucions que contribueixin a revertir l'emergència habitacional


L'Ajuntament de Lleida té com a una de les seves prioritats revertir l'emergència habitacional per poder atendre les necessitats que pateixen moltes famílies a la ciutat.

El tinent d'alcalde i regidor d'Habitatge, Sergi Talamonte, acompanyat de diversos tècnics municipals, s'ha tornat a reunir aquest dimarts amb membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lleida per seguir treballant en l'atenció de les persones que es troben en una conjuntura d'urgència pel que fa a l'habitatge i trobar solucions adients per a cada situació.

Ambdues parts s'han emplaçat a seguir reunint-se per buscar conjuntament solucions que contribueixin a revertir l'emergència habitacional. Talamonte considera que “hi ha molta feina” a fer en aquest àmbit, i que “s'ha posat fil a l'agulla abordant conjuntament la millora de l'accés a l'habitatge públic” en aspectes com ara els protocols d'actuació.

El que es pretén, com ha incidit el tinent d'alcalde, és aprofundir en el diàleg amb la PAH per trobar solucions conjuntament als problemes que es deriven de la crisi habitacional que afecta moltes famílies a la capital del Sergrià.

La Paeria, a través de la Regidoria d'Habitatge, està duent a terme accions que tenen com a objectiu ampliar i millorar el parc públic d'habitatge i poder donar resposta a l'emergència habitacional, segons ha assenyalat Talamonte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article