El Govern demana aturar les activitats fora de les escoles on hi participi més d’un centre pel coronavirus

També s’han paralitzat les pràctiques d’estudiants en hospitals i centres de salut


El Govern ha demanat aturar les activitats fora de les escoles on hi participi més d'un centre pel coronavirus.

Aquesta és una de les mesures que el conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha traslladat al consell executiu d'aquest dimarts, on també ha explicat que des de dilluns s'han paralitzat les pràctiques que els estudiants de Formació Professional fan en diferents hospitals.

Aquesta recomanació també s'ha estès a les universitats que fan pràctiques als centres de salut. L'executiu ha analitzat la situació generada pel coronavirus a Catalunya i, més enllà de les recomanacions en matèria de Salut, no veu necessari prendre més mesures perquè encara es poden “controlar” els contactes dels infectats i la seva “traçabilitat”.

Aquest dimarts a la tarda està prevista al Palau de la Generalitat una reunió amb els grups parlamentaris per informar-los de l'evolució sobre el coronavirus a Catalunya. En les pròximes hores també hi haurà una trobada amb els operadors de transports per preparar un pla de contingència en cas que hi hagi baixes significatives entre els treballadors i que, així, es pugui garantir que el transport públic continua funcionant.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article