Un curs sobre ètica professional al Baix Camp

Els professionals es formaran per millorar l'atenció en situacions de conflicte ètic


El Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat el curs: “Practica l’Ètica dels Serveis Socials”. Adreçat als professionals dels serveis socials públics i a professionals d'altres organitzacions, l'objectiu del curs és introduir l'ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa per millorar les competències bàsiques dels assistents.

El curs tindrà una durada de 14 hores i prenen part part 24 professionals. Es va iniciar ahir, continuarà dimecres 24 de març i acaba el divendres 26 de març i té lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.

A partir de xerrades i taller pràctics, els professionals poden reflexionar entorn situacions on es plantegen conflictes étics i de dret i discutir les possibles alternatives de solució. Entre altres aspectes, les presentacions tracten sobre: “Principals instruments conceptuals per a l’anàlisi i abordatge de les qüestions ètiques”, “Ètiques i procediments”, “De què parlem quan parlem d’autonomia” i “Ètica a les organitzacions”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article