La comunitat virtual Tok-Tok de la Fundació Pere Tarrés premiada a Expodidàctica

La fundació continua organitzant actes pel seu fòrum social


Tok-Tok és una comunitat virtual que forma part de l'àmbit d'Acció digital de la Fundació Pere Tarrés. Està dirigit a a infants hospitalitzats i s'aplica a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Amb l'objectiu de facilitar el pas per l'hospital, i am la intenció que s'allargui després de l'alta, es tracta d'una comunitat virtual amb jocs interactius i eines d'expressió. El projecte va ser premiat a la quarta edició dels Premis Innova d'Expodidàctica. A més a més, la Fundació organitza pel proper 9 d'abril un dinar amb Victor Pérez per parlar de la societat civil.

El Premi Innova es concedeix a aquells projectes que són didàctics, innovadors i creatius. Tok Tok permet als nens crear programes de ràdio i còmics, jugar i comunicar-se. Es tracta doncs una aplicació didàctica de les xarxes socials virtuals per a infants.

Expodidàctica és el saló de recursos educatius que organitza la Fira de Barcelona per a projectes professionals i que va tenir lloc els dies 18,19 i 20 de març passats. Enguany el saló ha estat organitzat simultàniament amb el Saló de l'Ensenyament, Futura i la Fira Internacional d'Empreses Simulades, i han reunit en total a 86.000 visitants. En l'edició d'aquest any de l'Expodidàctica s'hi ha pogut veure com les noves tecnologies també poden revolucionar el món de l'educació.

La societat civil a debat

"El retorn de la Societat Civil" és el títol del dinar-conferència-col·lqui que durà a terme la Fundació dins el Forum Social Pere Tarrés amb la presència de Victor Pérez, president d'Analistas Socio-Políticos i Doctor en Sociologia, Dret i Ciències Polítiques. L'acte el presentara el senyor Alfredo Pastor, professor de l´IESE, antic degà del China Europe International Business School (CEIBS) de Shangai i exsecretari d´Estat d´Economia del Ministeri d´Economia i d´Hisenda.

Cal fer la reserva del dinar aquí o bé trucant a 93 430 16 06.


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article