Neix el portal Ivalua.cat

Oferirà eines per a avaluar les polítiques públiques


Ivalua.cat, aquest és el nom del nou portal que engega l'Institut Català d'Avaluació de les Polítiques Públiques. Té com a finalitat oferir informació i recursos relacionats amb l’avaluació de polítiques públiques i es divideix en 5 àrees: Ivàlua, Recursos, Xarxes, Formació, Assessorament i avaluació. Per tal d'obtenir més informació, el portal té previst que els propis usuaris puguin penjar continguts.

El portal s’adreça a directius i personal del sector públic, a acadèmics i professionals experts en avaluació, a entitats, associacions i agents socials que participen d’alguna manera en la formulació, execució o seguiment de les polítiques públiques, i a la ciutadania en general. Cada una de les seccions contindrà informació sobre l’Institut d’Avaluació de Polítiques Públiques, documentació especialitzada, novetats en el món de l’avaluació, cursos de formació, avaluacions, entre d'altres

L'Institut l'ha dissenyat de manera que inclogui les principals novetats de les tecnologies 2.0, i és per això, que el cercador de recursos permet personalitzar les cerques, ofereix la possibilitat de crear canals RSS o rebre al Butlletí de novetats. La participació dels usuaris en els continguts també serà important.




Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article