El Centre LGTBI de Barcelona oferirà xerrades, diàlegs i activitats participatives en línia durant el confinament

La programació comença aquest dimarts coincidint amb el Dia de la Visibiliat Trans


El Centre LGTBI de Barcelona ha posat en marxa una programació en línia que es podrà seguir dos dies a la setmana a les xarxes socials. Aquesta programació complementa l'estratègia digital que havia impulsat des del tancament el centre per l'estat d'alarma pel coronavirus. 

Ara El Centre LGTBI des de casa proposa activitats participatives, converses i diàlegs realitzats en col·laboració amb entitats, expertes i persones que participen en el dia a dia de l'equipament. La programació comença aquest dimarts, coincidint amb el Dia de la Visibilitat Trans, i per això proposa a aquest col·lectiu fer-se visible a les xarxes compartint fotografies acompanyades de l'etiqueta #transvisiblesdesdecasa.

El proper dijous s'oferirà una anàlisi sobre com es viu la quarantena amb infants a casa, de la ma de la FLG-Associació de Famílies LGTBI. La propera setmana serà el torn d'un diàleg sobre intersecció entre racisme i diversitat sexual i gènere i una xerrada sobre quines estratègies es poden seguir per evitar situacions de violències i LGTBI-fòbies en temps de confinament. La proposta anirà incorporant propostes a l'agenda progressivament.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article