La Taula del Tercer Sector crea una plataforma per reunir a professionals i entitats durant la pandèmia

Es poden publicar ofertes i demandes de feina de l’àmbit social, sociosanitari, educatiu o psicològic


Són moltes les entitats que aquests dies fan crida perquè busquen professionals de diversos àmbits, degut principalment a què les plantilles s’han vist minvades, o perquè s’han d’atendre més usuaris a causa de la pandèmia del coronavirus. D’altra banda, molts professionals estan també oferint-se per treballar en aquests moments en què totes les mans són necessàries. 

Per donar resposta a aquesta situació d’emergència, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ha creat una nova plataforma que serveix com a punt de trobada dels professionals de l’àmbit social, sociosanitari, de l’educació, de la psicologia i entitats del sector que necessiten cobrir llocs de treball per a continuar atenent diàriament al milió i mig de persones que necessiten aquests serveis.

La plataforma té dues pestanyes, la de demandes, per introduir els llocs de treball que les entitats necessiten cobrir, i la d’ofertes, en la qual els professionals poden registrar-se i oferir els seus serveis de manera individual, tot i que també hi ha la possibilitat d’oferir professionals de les entitats per ajudar-ne a altres. 

Per poder introduir les ofertes o demandes, només cal registrar-se al web de la plataforma, creant un espai personal. Un cop publicades, altres entitats o professionals mostraran el seu interès i podran entrar en contacte per a iniciar la relació professional o de serveis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article