Plataforma Educativa desenvoluparà un Pla de Participació a Girona

Promogut per Acciona't amb l'objectiu de millorar la relació interna i externa del grup d'entitats


Plataforma Educativa acaba d’iniciar els treballs d’elaboració d’un Pla de Participació que permeti millorar i consolidar la participació de les diferents tipologies d’actors que tenen relació amb el grup d’entitats. El projecte, que respon a un model de planificació estratègica, rep la subvenció de la Direcció General de Participació Ciutadana i permetrà millorar aspectes com el pla de comunicació i la relació amb la comunitat.

La consultoria sociopolítica Neòpolis serà l'encarregada de dinamitzar el procés. A partir de la reflexió conjunta de tots els nuclis que conformen el conjunt d'entitats s'establirà un diagnòstic de la situació actual en termes participatius i es proposaran unes millores a assolir. Es tractaran àmbits com l'organització interna, el sistema informatiu i relacional o els sistemes d'avaluació i seguiment de l'activitat.

Acciona't que és l'associació que des de l'any passat acompanya a les entitats de Plataforma Educativa és la impulsora de la iniciativa. La voluntat rau en obtenir un document que planifiqui estratègicament la promoció de la participació a través de línies estratègiques, criteris i accions de millora. El Pla de Participació ha d'estar enllestit a finals d’aquest any 2010.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article