El CEESC engega un curs per fomentar la conducta crítica enfront les drogues

S'abordarà el consum des de totes les etapes educatives


El propers 8,9,22 i 23 d'abril el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) engega el curs "Propostes educatives per fomentar una conducta crítica enfront el consum de drogues". L'objectiu del curs es proporcionar recursos als educadors i educadores perquè treballin les conductes de consum de drogues a la seva entitat.

Adreçat a treballadors en actiu d'entitats del sector de serveis socials no contractats per administracions públiques el curs servirà per entendre que el treball s'ha de fer en les diferents etapes educatives, i no només amb els joves, i des d'una perspectiva crítica. Impartit per Marino de la Cruz, Educador social a la Comunitat Terapèutica de drogodepenedències de Girona, l'horari del curs, que té cinc sessions, será de dos quatrs de deu a dos quarts de tres del migdia dels dies 8,9,22 i 23 d'abril a la seu del col·legi d'educadores de Barcelona. El curs està subvencionat per Cursos subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i pel Fons Social Europeu i les places són limitades.

Per més informació: "Propostes educatives per fomentar una conducta crítica enfront el consum de drogues"

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Xavier Borràs
1.

Enhorabona per aquest nou portal, tan necessari.

Només caldria corregir algunes coses, com per exemple el títol de la secció "Adiccions", ja que cal escriure "Addiccions".

Xavier Borràs

  • 0
  • 0

Comenta aquest article