Ampans inaugura dues llar-residència

Situades a Súria i a Sant Salvador de Guardiola eren una caserna de la guàrdia civil i una finca rural respectivament


Publicació Ampans Uripna (pdf)

Ampans és una entitat dedicada a les persones amb discapacitat intel·lectual segueix creixent a mida que passen els mesos. El propers 16 i 17 d'abril, a dos quarts d'una i a les dotze en punt respectivament, es realitzaran les inauguracions oficials de dos noves llar-residències. La primera, situada a una antiga caserna de la Guàrdia Civil a Súria, atendrà a 56 persones amb discapacitat intel·lectual i la segona, una finca rural a Sant Salvador de Guardiola, n'acollirà 24.

La Colònia serà el nom de la llar-residència de Súria. Amb una superfície edificada de 1.685 m2, de les 56 places, 24 són residencials i 32 pel centre ocupacional. Les instal·lacions seran inaugurades el divendres 16 d’abril a dos quarts d'una pel president de la Generalitat de Catalunya José Montilla.

La Llar-Residència Urpina, situada a Sant Salvador de Guardiola, disposa de 1.207 m2 edificats i les 24 persones podran utilitzar el servei residencials. A Sant Salvador de Guardiola s'inauguraran les instal·lacions el dissabte 17 d’abril a partir de les dotze amb la presència de la consellera d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila.

A la pàgina web d'Ampans o al document adjunt de la noticia de Social.cat, us podeu descarregar l'últim número de la seva revista d'Ampans.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article