La Generalitat ja ha intervingut vuit residències de gent gran durant el confinament

Els centres, amb nombrosos pacients i treballadors afectats o morts, són gestionats per altres empreses o institucions


La Generalitat ha intervingut des de l'inici del confinament un total de vuit residències de gent gran per la seva gestió de la crisi, amb un gran número de residents infectats o morts i de personal afectat per coronavirus. La gestió ha estat traspassada a una altra empresa o a l'administració pública directament. 

El 25 de març es va intervenir la residència Ballús de Valls, i pocs dies després la de Sant Adrià. A principis d'abril va ser el torn de la residència privada Prat, de Tona i a mitjans d'abril, la setmana passada, va passar el mateix amb la residència dels Pallaresos, i l'última ha estat la de Premià de Mar.

En concret, primer la Conselleria de Treball i Afers Socials, i després la de Salut, des que va assumir la competència en la matèria el 8 d'abril, han intervingut la residència Sant Adrià, de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès); la Ballús, de Valls; la Prat, de Tona (Osona); la Marvi Park, de Barcelona; la casa de repòs Verge de la Salut, de Vilanova del Vallès; la residència Ullastrell, d'Ullastrell (Vallès Occidental); la Nostrallar, dels Pallaresos (Tarragonès); i la residència Ca n'Amell, de Premià de Mar (Maresme).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article