Metges sense Fronteres forma sobre el coronavirus als professionals de les residències

L’ONG posa a disposició dels treballadors de l’àmbit assistencial i de la dependència diversos mòduls a través d’una plataforma virtual


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (CFCC) i Metges sense Fronteres (MSF) han iniciat una col·laboració per fer arribar formació en línia sobre la Covid-19 a professionals sanitaris i del sector assistencial que treballen a les residències de gent gran. Els materials i sessions formatives tenen per objectiu ampliar el coneixement del personal sobre el coronavirus i donar consells i instruccions per aplicar mesures d’higiene i prevenció de la malatia per minimitzar el risc de contagi.

L’accés es pot fer a través de l’aula virtual de Metges sense Fronteres. Es pot accedir a través d’ordinador o de qualsevol altre dispositiu mòbil. Poden participar i seguir les classes totes les persones que treballin en el sector o bé que s’hagin inscrit a les borses de treball creades per fer front a l’alarma sanitària per la Covid-19 i vulguin millorar la seva formació.

D’aquesta manera, l’ONG, que ja té experiència sobre gestió d’epidèmies, ofereix als professionals de l’àmbit sanitari informació i eines que reforcen la protecció davant la malaltia i afavoreixen el correcte desenvolupament de les tasques derivades en residències de gent gran. A banda dels seus formadors l’entitat també cedeix la seva plataforma i els continguts.

Les persones inscrites reben formació, entre d’altres qüestions, sobre rentat de mans i mesures de protecció, cura i higiene. També s’instrueix sobre la correcta utilització dels Equips de Protecció Individual (EPI) o l’ús de les mascaretes, entre altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article