La FEDAIA organitza la XII trobada de centres oberts i la primera de Centres Residencials

La federació es troba realitzant un Pla Estratègic

  • Imatge de la jornada
    Imatge de la jornada
  • Imatge de la Jornada de Centres Residencials
    Imatge de la Jornada de Centres Residencials

I Jornada Centres Residèncials (pdf) XII trobada centres oberts 17 d'abril (pdf)

La Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i a l'Adolescència (FEDAIA) planteja dues jornades per parlar de l'atenció i l'educació que es dona a la infància i a l'adolescència. El dijous 15 d'abril la Comissió de Centres Residencials organitza la I Jornada de Centres Residencials d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència, i el dissabte 17 d'abril la Comissió de Centres Oberts  de la FEDAIA organitza la XII trobada de centres oberts infantils i juvenils de Catalunya.

La Jornada dels Centres Oberts servirà per reflexionar entorn el dinamisme que han de tenir aquests espais educatius i es presentaran bones pràctiques per seguir enfortint l'adaptació dels centres oberts a una realitat canviant. començarà a les nou del matí i s'allargarà fins la una del migdia. Es podrà conèixer diferents pràctiques reals de centres oberts i es podran realitzar treballs d'aprofundiment on es tractaran els següent temes: noves propostes a noves necessitats, suport innovador a l'educació formal des de l'educació informal, treball comunitari i col·laboracions innovadores, adolescents i internet i noves tecnologies als Centres Oberts.


Amb la doble tasca que ha de complir tot centre residencial d'infants i adolescents, és a dir, exercir la guarda i l'educació de les persones que atenen, la jornada voldrà reflexionar entorn el caràcter temporal que ha de tenir tot centre residencial que substitueix a la família de l'infant o l'adolescent. A partir de les nou del matí, i fins les cinc de la tarda, els assistents podran escoltar les conferències inicials, participar a un taller teatre a càrrec d'Impacte Teatre i presenciar la presentació de bones pràctiques de diferents centres residencials.



Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article