La Fundació Pere Tarrés engega "Violència: Tolerància Zero"

El Col·lectiu Zikos presentarà "Alterando la discapacidad" a la Biblioteca de la Fundació

  • Imatge de la campanya general de Tolerància cero
    Imatge de la campanya general de Tolerància cero
  • Portada del llibre "Alterando la Discapacidad"
    Portada del llibre "Alterando la Discapacidad"

L'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Pere Tarrés col·laboren, aquest cop, amb el projecte: "Violència: Tolerància Zero". Es tracta d'una iniciativa de "la Caixa", adreçada a tots els adolescents i joves amb l'objectiu d'informar, conscienciar i prevenir actituds i comportaments que generin violència de gènere. La Fundació és l'encarregada de gestionar el projecte que es concreta en 4 tallers que es duran a terme als centres de secundària. Per altra banda, la Fundació acull la presentació del llibre del Colectivo Zotikos,  "Alternado la discapacidad".

"Violència: Tolerància Zero" s'organitza a partir de quatre mòduls: gènere i sexisme, bullying, relacions de parella i violència de gènere. Seguint una metodologia grupal i participativa, la reflexió personal és una de les eines i objectius dels diferents tallers que impartiran dos experts en violència de gènere.

"Alterando la discapacidad. Manifiesto a favor de las personas" és l'últim llibre que ha publicat el Colectivo Zotikos, format per Òscar Martínez, professor de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, i Jordi Planella, director del Grau en Educació Social de la Universitat Oberta de Catalunya. A la presentació del llibre hi intervindrà el prologuista del llibre, Francesc Martínez de Foix, director gerent del Grup Cooperatiu Taller Escola Barcelona (TEB). Serà el proper dimecres 21 d'abril a la Bibloteca de la Fundació Pere Tarrés.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Oscar Martinez
1.

Moltíssimes gràcies per fer difusió de la presentació del llibre. Ens encantarà compartir el ritual de la presentació amb tothom que estigui interessat i interessada en aquests temes. Us hi esperem! Gràcies!!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article