La CONFAVC repartirà lots de productes agroecològics a 250 famílies vulnerables

Les cistelles consten de productes per a l'alimentació d'un mes d'una família de quatre membres


La Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) distribuirà a partir de dimecres lots de productes frescos ecològics a 250 famílies vulnerables de l'àrea metropolitana de Barcelona.

L’entitat donarà els lots a entitats veïnals de 12 barris, que seran el punt de gestió i distribució. L'acció s'emmarca en la campanya 'Cuidem-nos des dels barris' de l'organització i s'ha fet a través del proveïment de productes de l'economia social i solidària.

Les cistelles consten de productes per a l'alimentació d'un mes d'una família de quatre membres amb 16 kilograms de verdures, vuit de fruita, una dotzena d'ous, productes làctics, més de quatre kilograms de carn ecològica i llegums, així com productes secs i una pastilla de sabó.

Els lots es repartiran entre famílies de Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet, Viladecans, Badalona, Sant Joan Despí, Esplugues, Badia del Vallès i Sabadell.

Segons ha indicat la CONFAVC, la Fundació Agbar i Aigües de Barcelona han fet una donació que ha fet possible la compra d'aquests lots. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article