La Fundació Sindrome de Down programa diferents cursos i col·labora en una xerrada

La comunicació i el llenguatge, l'inserció laboral i l'entrada al món adult i el testament i la tutel·la són les temàtiques escollides


La Fundació Cataalana Sindrome de Down (FCSD) té en la formació dels professionals, un dels seus eixos de treball. Els dies 26 d'abril, 3, 10 i 17 de maig organitza el seminari Comunicació i llenguatge en la persona amb síndrome de Down i el 23 i 30 d'abril el curs La Inserció laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual i l’entrada al món dels adults. I finalment, el 15 d'abril, amb la col·laboració de la ONCE, organitzen la conferència Consells pràctics sobre testament i tutela en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El seminari de Comunicació i llenguatge en la persona amb síndrome de Down està adreçat a psicòlegs, pedagogs i logopedes i l'impartiran les psicòlogues i logopedes del Servei de Seguiment en l'Etapa Escolar de la FCSD Antònia Domènech i Teresa Valls. La xerrada La Inserció laboral de les persones amb discapacitat intel•lectual i l’entrada al món dels adults la realitzaran Eva García i María Martínez del Servei d’Inserció Laboral “Col·labora” de la Fundació. La conferència sobre el testament i la tutela anirà a càrrec del notari Juan José López Burniol.

Podeu trobar tota la informació als següents links: Seminari comunicació,  Curs Inserció laboral i món adult  i Consell pràctics sobre testament i tutel·la.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article