ImpeVic ofereix cursos de formació ocupacional

Són gratuïts i van dirigits a persones en situació d’atur


L'Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic) ofereix 13 cursos de formació ocupacional que es duran a terme durant aquest 2010. Aquests són gratuïts i estan dirigits, sobretot, a persones en situació d’atur. Són programes formatius d’administratiu, de creació d’empreses i autoocupació, d’informàtica i de turisme, que combinen teoria i pràctica i tenen com a finalitat millorar la qualificació professional de les persones que el cursen.

Cada curs té un horari i una durada diferent, que oscil·la entre 90 i 120 hores lectives que s’impartiran en horari de matí i tarda. Els primers cursos programats són: Aspectes administratius, comptables i financers; Anglès comercial bàsic; Constitució d’una empresa i prevenció de riscos laborals; Qualitat de servei i atenció al client en formació turística; Tractament informatitzat d’imatges i Processador de textos, full de càlcul i iniciació a internet. Aquests  es portaran a terme des de mitjan d’abril i fins al maig, i des del setembre i  fins a l’octubre, a les noves aules homologades de l’ImpeVic.

Els cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al Departament de Treball que té com a finalitat promoure el treball de qualitat i en condicions d’igualtat.

Més informació a la pàgina web de l'ImpeVic

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article