Dixit celebrarà el Sant Jordi amb diferents activitats

Una recollida de llibres i la conferència "Jugar és comunicar-se" són les activitats més destacades


El Centre de Documentació de Serveis Socials (DIXIT) celebra la diada de sant jordi amb una diversitat d'activitats al llarg del dia 23 d'abril. Han dissenyat un punt de llibre, hi haurà ja conferència “Jugar és comunicar-se” a càrrec d'Oriol Ripoll, es projectaran documentals de temàtica social i es recolliran llibres especialitzats en serveis socials.

De nou del matí a tres del migdia els usuaris dels centres DIXIT que visitin les equipaments podran recolli un punt de llibre dissenyat per a la ocasió. I amb el mateix horari, a les seus de Barcelona i de Girona s'instal·laran els punts de recollida de llibres especialitzats en Serveis Socials. La recollida s'allargarà fins a una setmana després de la diada.

De dos quarts d'onze fins a les dues hi haurà la projecció de documentals de temàtica social a l'aula 1 de formació del Departament d'Acció Social i Ciutadania. Els documentals escollits són:“Sense embuts: Superdotats”, “Sense embuts: Pobresa”, "Homo Baby Boom” (27’),“Espiral”,“Escoltem les adolescències”, "Per l’autonomia i la independència de les persones” i “Voices”. L'entrada serà gratuïta i la sessió serà ininterrumpuda.

Finalment, la conferència “Jugar és comunicar-se” a càrrec d’Oriol Ripoll, expert en joc terapèutic, es realitzara entre les dotze i la una del migdia a Dixit Barcelona.Mitjançant exemples concrets i propostes de joc, Ripoll descobrirà la importància de les relacions en el joc i reflexionarà sobre tot el que es posa en marxa mentre es juga. També obrirà camins sobre el joc de cara el futur i mostrarà com el joc permet trobar-se amb altres persones i compartir valors i conceptes.    

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article