‘Casa nostra, casa vostra’ impulsa un cicle de converses entre representants del món de la cultura i persones sense papers

Hi intervenen Paco León, Bad Gyal, Rozalén, Marcel Mauri, Leticia Dolera, Itziar Castro i Gemma Nierga, entre altres


‘Casa nostra, casa vostra’ impulsa un cicle de converses entre representants del món de la cultura i del periodisme i persones que es troben en situació irregular a l'Estat. La iniciativa s'emmarca en la campanya per reclamar al govern espanyol que faci una regularització extraordinària perquè ningú no quedi enrere en la crisi social i econòmica provocada pel coronavirus. 

Les entrevistes s'emetran a través d'Instagram i Youtube. Hi participaran persones com l'actor Paco León; les cantants Bad Gyal i Rozalén; el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri; les periodistes Samanta Villar i Gemma Nierga, i l'actriu i guionista Leticia Dolera, entre altres.

De l'altra banda hi participaran Dolores Jacinto, de l'Associació Intercultural de Professionals de la Llar i de les Cures; Lamine Sarr, Aziz Faye i Lamine Bathily, de Top Manta; Edith Espinola, del Servei Domèstic Actiu; Kenya García, del Col·lectiu de Prostitutes de Sevilla, i Serigne Mamadou i Yacouba Bagayoko, treballadors del camp.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article