Apunt la quarta sessió del VIII Cicle de Seminaris sobre Migracions

Durà el títol "Immigració estrangera a l'entorn d'espais d'interès natural d'Espanya"


El proper dijous 22 d'abril tindrà lloc la quarta sessió del VIII Cicle de Seminaris sobre Migracions organitzat pel Grup de Recerca sobre Migracions (GRM).
El seminari anirà a càrrec d'Albert Mas Palacios, membre del Grup de Recerca sobre Migracions, i porta per el títol "Immigració estrangera a l'entorn d'espais d'interès natural d'Espanya". Ja s'han realitzat tres sessions de les set que completen el cicle, que s'allargarà fins a finals de maig.

Del VIII cicle ja s'han realitat les sessions que duien per títol, “Migració residencial a les regions metropolitanes. El cas de Barcelona”,“La relevancia del medioambiente rural en la conformación de sociedades complejas en áreas con despoblación” i “Incorporating Latin Americans in Barcelona: School Policy and Social Belonging”, que van ser impartides per Isabel Pujades, de la Facultat de Geografia de la Universitat de Barcelona (UB), Àngel Paniagua, del CSIC de Madrid i Willow Sussex Mata, de la Universitat de California dels Estats Units.

Un cop s'hàgi realitat la sessió duta a terme per Albert Mas, quedaran les següents sessions: “Itinerarios de movilidad e inscripciones territoriales e la migración internacional andina en Buenos Aires, Madrid y Barcelona” a càrrec de Virginie Baby-Collin i Naïk Miret de la Universitat de Provence i la Universitat de Poitiers i tindrà lloc el proper 6 de maig, “Re-considering scale through citizenship experiences of Latin American migrants in Barcelona”, que impartirà Frans Schrijver de la Universitat de Sheffield el proper 18 de maig i finalment, “Development of migration policy in Poland” de Patrycja Matusz de la Universitat de Wroclaw, que tancarà el cicle el 27 de maig de 2010.

Podeu consultar tota la informació del cicle a VIII Cicle de Seminaris sobre Migracions

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article