La Fundació SER.GI 3s presenta el programa d'actes de "Girona Intercultural 2010"

En total una vintena d'actes relacionats amb la interculturalitat i els col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

  • Imatge de la presentació. Font: Fundació Ser.Gi
    Imatge de la presentació. Font: Fundació Ser.Gi
  • Cartell de Girona Intercultural 2010
    Cartell de Girona Intercultural 2010

Programa Intercultural (pdf)

La Fundació SER.GI, va presentar el passat dimarts 20 d'abril a la Casal de Cultura de Girona, el programa de "Girona Intercultural 2010". Amb l'objectiu d'afavorir l'interculturalitat i de consciènciar a la població respecte a les problemàtiques socials que afecten als col·lectius més desafavorits, la iniciativa, durà tres mesos i pren diferents formats com presentacions de llibres, teatre, taules rodones, converses, exposicions i cinefòrums.

La Fundació SER.GI, va presentar el passat dimarts 20 d'abril a la Casal de Cultura de Girona, el programa de "Girona Intercultural 2010". Amb l'objectiu d'afavorir l'interculturalitat i de conscienciar a la població respecte a les problemàtiques socials que afecten als col·lectius més desafavorits, la iniciativa, dura tres mesos i inclou 19 actes.

"Per una ciutadania plena” és el lema de l'edició d'enguany. Bru Pellissa, director tècnic de la Fundació SER.GI, “volem fixar la mirada en temàtiques que aprofundeixin en la participació social, la responsabilitat individual i col·lectiva i les estratègies que generen canvis en la igualtat de drets i deures”.

La mateix organització va destacar la taula rodona sobre la prostitució que comptarà amb Dolores Juliano i Montse Neira, el passi del documental “El tren de la memòria” i la conversa amb Manuel Delgado sobre l'espai públic. L'espectacle de carrer “Kamchàtka” o el film “La piel quemada” són altres propostes a considerar. El tancament del "Girona Intercultural 2010" coincidirà amb l'acte inaugural de l'Escola d'Estiu sobre Interculuralitat que anirà a càrrec del filòsof Josep Maria Terricabras.

Us podeu descarregar el programa complet de Girona Intercultural 2010.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article