El CEESC ja té nova junta de govern

Es va constituir el passat 16 d'abril i és de caràcter continuista


Després del procés electoral engegat el 16 de novembre del 2009, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) ja té nova junta de govern. Es tracta de l'única candidatura presentada durant tot el procés, i que va ser validada el 18 de desembre de 2009, encapçalada per Pepín de la Rosa Casado, com a presidenta i per Ismael Palacín Giner, com a vicepresident. Una junta que té per objectiu seguir treballant les línies estratègiques marcades pel col·legi i enfortir la participació dels seus membres.

El divendres 16 d’abril es va efectuar el canvi de Junta de Govern. Per una banda, la junta sortint va celebrar la reunió de dissolució, i acte seguit, la nova junta va celebrar la seva constitució. Els membres d'una i altra junta, van estar presents a les dues reunions com a símbol del bon clima que hi ha hagut en el procés electoral i en el si del CEESC.

La resta de membres de la Junta de Govern són: Elisenda Reig Gregori, com a secretària, Núria Ferrer Santanach, com a tresorera, i Josefa Borràs Pàmies, Joan Figueras Vila, Xavier Franch López, José Miguel Leo Barragan, Rafel López Zaguirre, Àngel Mestres Vila, Martí Moliné Fusalba, Joan Muntané Seuba, Josep Otero Mayordomo, Andreu Peláez Artacho, Fidel Prellezo García, Rosario Quero Migueles, Serafín Sánchez Rodríguez, Carlos Sánchez-Valverde Visus i Míriem Solsona Pobes, tots ells com a vocals.

Homenatge a Toni Julià i V Jornades d'Infància i Educació Social.

El col·legi segueix impulsant l'Homenatge que es farà al desaparegut Toni Julià, que tindrà lloc el 15 de maig i que promet ser una vetllada emotiva i reivindicativa de la figura de l'educador social i de Toni Julià. Tanmateix, el proper 13 de maig es celebraran les V Jornades d'Infància i Educació Social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article