El Banc d'Aliments de Vic valora la tasca feta fins el moment

Canvi de nom, continuïtat i millorar el servei són les novetats que es van anunciar


Ahir, dimarts 27 d'abril, es va presentar la valoració de la campanya 2009 del Banc d'Aliments de Vic. Un augment considerable del menjar recollit, 130 tones respecte l'any 2008, més de 4.037 usuaris beneficiats, l'any 2008 n'eren 2364, i la importància del voluntariat són les principals valoracions que es van fer. Amb les dades a la mà, els promotors de la iniciativa es mostraven satisfets i conscients de la necessitat de millorar el servei.

El regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López i Carol, el representant de Càritas Arxiprestal de Vic, Miquel Riera, i el president de Creu Roja, Joaquim Vives van ser els encarregats de presentar la memòria del Banc d'Aliments 2009. Després de valorar la tasca feta fins ara, es va anunciar el canvi de nom del servei, que passarà a dir-se "Aliments per a la solidaritat". Els promotors van reafirmar la voluntat de seguir mantenint les línies i la forma de treballar per millorar el servei a la població.

A més, es vol actualitzar la base de dades dels usuaris i unificar les tres de cada institució per poder fer-ne un millor seguiment. Una altra novetat, que es suma a l'assessoria nutricional, és la possibilitat de rebre una formació alimentària que cerqui el bon ús dels aliments. Finalment, es va anunciar l'estudi d'una possible contraprestació de serveis socials als usuaris i la possibilitat de derivar usuaris de serveis socials al "Aliments per a la solidaritat".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article