Sida Studi presenta el disseny del nou Kit de Plaer

Es va realitzar en el marc del projecte Heroes realitzat a la UAB


Sida Studi és una ONG que treballa la prevenció de les malalties de transmissió sexual i l'educació sexual. El passat 21 d'abril va realitzar la gimcana Heroes a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i va aprofitar la jornada per presentar el disseny guanyador del Kit de Plaer, una caixa amb material per gaudir d'un sexe amb seguretat.

El Kit del plaer conté un preservatiu per penis, un preservatiu per vagina i un lubricant amb les instruccions per a cada material. Forma part de la campanya Bars & Prevenció, un projecte de difusió del preservatiu en ambients ludicofestius de joves, que inclou la distribució de preservatius, postals i altres suports amb missatges de prevenció.

El disseny guanyador ha estat seleccionat aprofitant la xarxa social Facebook, i d'aquesta manera, ha comptat amb la participació de joves d'entre 14 i 30 anys. Clara Herreros, voluntària de l'entitat, va presentar quatre propostes per poder decidir.

Gimcana festiva

Heroes
és una de les iniciatives de Sida Studi. Es tracta d'una gimcana que reprodueix un ambient festiu nocturn, on les persones que participen, s'han de posar unes ulleres especials del projecte Ulleres AlcoVisión. Aquestes ulleres simulen les dificultats visuals provocades pel consum d'alcohol. Al llarg de la gimcana les proves consistien en superar situacions que es donen durant les nits festives, amb la dificultat visual que produeixen les ulleres.


Més informació: Kit de Plaer Sida Studi

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article