Arriba la 16ena edició del Fòrum La Primavera de les Associacions

Centrada en la reflexió de les relacions humanes en el si de les organitzacions


Fòrum Primaver Assocacions 2010 (pdf)

El proper 29 d'abril tindrà lloc l'acte inaugural de la 16ena edició del Fòrum La Primavera de les Associacions, que coorganitzen  Torre Jussana, l'Ajuntament de Barcelona i el Consell d'Associacions de Barcelona (CAB). Es tracta d'un espai de trobada, reflexió i intercanvi d'experiències del món associatiu. El Fòrum d'enguany es centrarà en la gestió de les relacions interpersonals i augmenta en participació i serà present a les diferents xarxes socials digitals.

Tindrà lloc els dies 29 d’abril, 20 i 27 de maig i el lema escollit és “Les persones fem les associacions”. L'acte inaugural del Fòrum es farà el dia 29 d’abril a les 18:00 h i anirà a càrrec del Sr. Ramon Nicolau, Comissionat de l’Alcaldia per a la Participació Ciutadana, i Sra. Lídia Marimon, membre de la comissió permanent del CMAB. La jornada continuarà amb la conferència “Les persones, les associacions, els moviments socials i la ciutadania” a càrrec del Sr. Xavier Godàs, Cap del Gabinet de la 2a Tinència d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i continuarà amb la presentació del  Sr. Pep Montes, exgerent de l’Ateneu Barcelonès, de l’experiència la “Gestió del canvi a l’Ateneu Barcelonès”.

Hi haurà la possibilitat de seguir i participar en les diferents activitats a través de les xarxes socials Facebook i Twitter abans, durant i després de cada acte.

Podeu consultar el programa al document Fòrum Primavera Associacions 2010.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article