Barcelona reobre els equipaments juvenils i les instal·lacions esportives que encara estaven tancades

La reobertura es farà amb totes les directrius sanitàries i amb cita prèvia


Barcelona obre els equipaments juvenils a partir d'aquest dilluns 22 de juny. La reobertura es farà amb totes les directrius sanitàries i amb cita prèvia. La majoria d'equipaments obriran en horari habitual, tot i això, alguns l'han hagut de modificar per adaptar-se a les necessitats de l'espai. També aquest dilluns s'obriran les instal·lacions esportives municipals que encara estaven tancades, incloses alguns piscines descobertes.

Per altra banda, a partir del 29 de juny, l'Ajuntament té previst reobrir les sales d'estudi. Ho faran amb cita prèvia, aforament limitat al 50% i horari reduït. El cap de setmana previ a les proves de la selectivitat, es farà un horari especial.

La reobertura presencial dels serveis juvenils es realitzarà amb cita prèvia. Tot i això, alguns serveis, com els punts infoJOVE, els quals han mantingut telemàticament la seva activitat durant tot l'estat d'alarma, compaginaran l'atenció individual i presencial amb la virtual. El servei d’escolta i acompanyament per a joves ‘Aquí t’escoltem’ i el Centre per a Famílies amb fills i filles adolescents també reobrirà el pròxim dilluns en el seu horari habitual.

Pel que fa als Punts JIP – ‘Jove, informa’t i participa!’-, que exerceixen la seva tasca en el marc dels instituts de secundària, organitzaran més de 100 activitats gratuïtes per a adolescents durant el mes de juliol. La gran majoria seran activitats presencials, però també es realitzaran en format online aquelles que, a causa de les mesures de seguretat, no sigui possible realitzar de manera presencial.

Aquestes activitats se sumaran a les diferents propostes per a adolescents organitzades per equipaments joves i altres espais de la ciutat dins de la campanya 100% estiu. El tret de sortida serà el 29 de juny i comptarà amb prop de 200 activitats gratuïtes que requeriran inscripció prèvia i autorització per part de les famílies.

‘Joventut connectada’

Paral·lelament, i després del cicle d’activitats online ‘La joventut no s’atura’, s’han seguit mantenint propostes i activitats virtuals a través del Twitter de Joventut. Sota el nom ‘La joventut connectada’, s’han proposat més d’una desena de trobades en obert durant el mes de juny que s’aniran estenent al llarg de l’estiu.

Entre les propostes, destaca el concurs de fotografia #ATENewView que premiarà les millors imatges que representin la nova normalitat. També destaquen les converses sobre emocions i experiències com la gestió de conflictes, els camins professionals a escollir o com preparar una escapada en furgoneta aquest estiu. A més, s’organitzaran trobades per resoldre dubtes sobre els ajuts de lloguer i hipoteca, per ajudar en la cerca de feina i per aprendre a treure un excel·lent al treball de recerca.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article