L’Institut Guttmann celebra les VII Jornades d’Esport Inclusiu ‘Mou-te i Veuràs’

300 nens de diferents escoles de Barcelona faran esport junts per


Demà dijous dia 29 d’abril des de les 10.30h h del matí i fins a les 13h de la tarda, l’Institut Guttmann organitza la VII Jornades Inclusives d’Educació Física ‘Mou-te i veuràs’. Les jornades sota el lema ‘Educació Física per la Pau’ se celebren a les instal·lacions de l’hospital i tenen per objectiu que la inclusió dels infants amb discapacitat a l’escola ordinària sigui una realitat.

Durant la jornada es practicaran activitats com el tir amb arc, malabars, atletisme, Korfball (bàsquet adaptat), handbol, taka i jocs de repte. S’espera una participació de més de 300 nens i nenes provinents de tres escoles del Maresme i de Barcelona i amb edats compreses entre els 9 i els 13 anys. El centre posarà a disposició dels nens cadires de rodes per tal que aquest element formi part integradora del joc, ja que no es tracta de buscar només jocs adaptats, sinó de buscar variants i utilitzar la diversitat de cadascú per enriquir-nos i aprendre.

L’Institut Guttmann, que enguany celebra el seu 45è aniversari, com a Entitat d’Iniciativa Social compromesa amb la societat té la missió de contribuir a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i a la seva efectiva equiparació d’oportunitats, mitjançant la promoció i el desenvolupament d’activitats de prevenció, divulgació i sensibilització social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article