Rubí millora els espais públics i afavoreix la inserció laboral

Inicia les actuacions del pla de voreres i els camins escolars

  • El CEIP Pau Casals millorarar els carrers del voltant
    El CEIP Pau Casals millorarar els carrers del voltant
  • El Pont de les Voreres
    El Pont de les Voreres

El dilluns 3 de maig, l'Ajuntament de Rubí iniciarà el Pla de voreres i millora d'accessibilitat i camins escolars. Les 25 persones que han estat contractades per a realitzar la tasca es trobaven en situació de desocupació. Les obres, que duraran sis mesos, es troben, també, fins el Pla d'Acompanyament de la crisi que el consistori rubienc està duent a terme.

Els treballadors han estat seleccionats seguint els criteris establerts en el pla d’acompanyament de la crisi signat al juliol de 2009 i dotat amb 5 ilions d’€, on es prioritza la contractació de persones aturades majors de 45 anys, aquelles que fa 1 any que no treballen i les que ja han esgotat les prestacions.

Els camins escolars són els del voltant dels CEIP’s Pau Casals, Schola i Nostra Senyora de Montserrat, amb diferents punts de trobada definits, on els infants es trobaran per anar de forma conjunta i segura fins al seu centre escolar. La resta de carrers que s’arranjaran són els carrers Cervantes, Àngel Guimerà, Milà i Fontanals, Dante, Cadmo, Sant Gaietà, General Prim, Bailén, Getafe i Màlaga, les avingudes de Barcelona i Castellbisbal, el passeig de les Torres amb l’avinguda de Can Cabanyes i la carretera de Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Pau
1.

Bona iniciativa!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article