Arriba la II Marató de Nikosia

L'Associació Socio Cultural s'alia amb diferents col·lectius per celebrar una jornada completa


El proper 8 de maig, de les cinc de la tarda a les deu de la nit al centre cívic convent Sant Agustí, hi tindrà lloc la segona Marató Nikosia. L'Associació Socio Cultural Radio Nikosia, formada per persones diagnosticades amb problemes de salut mental, organitza una jornada artística. Concretament, el taller d'arts de l'associació ha preparat dues exposicions, la projecció d'un documental, una acció multidisciplinar i actuacions musicals.

Arts plàstiques, música i cos en acció és el subtítol de la jornada. Hi haurà una exposició sobre els tallers d'arts plàstiques que es duen a terme a la Cooperativa Aixec, Espai Art Obert, Suso Espai i Somart. Aida Echevarría presentarà una exposició fotogràfica feta per les persones de Nikosia, i tot seguit hi haurà es podrà veure el "El revés del tapiz de la locura” d'Adriana Leira.

Tot seguit hi haurà la pintura col·lectiva en viu a partir de l'acció vocal de Joaquim Manjón i Josep Mª Aragay, i on es podrà participar lliurement. Finalment, hi hauran les actuacions musicals de: Planeta Lem, Sinead Savage i Maarten Reijnierse, Erandi Gonguer y los Reyes del Sol, Jota, Punt Moc i un punxa-discs convidat. L'entrada serà lliure.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article