Una campanya de microdonacions permet que infants en risc d'exclusió tinguin casals d'estiu a Badalona

La Fundació Salut Alta avisa que els nens del barri “necessiten raons educatives i segures per tornar a sortir de casa”


La Fundació Salut Alta ha engegat una campanya de microdonacions per finançar el casal d'estiu d'un centenar d’infants i adolescents del barri. 

Segons l'entitat, aquestes activitats són “essencials" perquè joves en risc d'exclusió que han viscut el confinament en situacions de “desprotecció” puguin gaudir d'espais de socialització i creixement. “Necessiten raons educatives i segures per tornar a sortir de casa”, apunten des de la Fundació Salut Alta. 

En aquest sentit, la directora de la Fundació, Maria Nadeu, assegura que desconfinar-se en un barri com la Salut “no és tan fàcil” com fer-ho en altres barris de la ciutat i defensa que els infants de la Salut puguin gaudir d'un espai que els permeti sortir d'entorns familiars complexos.

La campanya de microdonacions, que porta per nom ‘Motxilla 2020’ s'ha posat en marxa serveix per finançar el 15% del cost dels casals d'estiu. Els beneficiaris són 60 infantsde primària i 30 adolescents, que participaran dels casals a la ciutat, i una vintena de joves que faran quatre dies de colònies a Ogasas (Ripollès). 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article