S’obre la convocatòria de subvencions del 0,7% de l’IRPF amb 31,5 milions d’euros

Les ajudes es destinaran a diversos projectes d’igualtat, protecció social, infància, famílies, joventut i poble gitano


El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria d’enguany per a subvencions a entitats destinades a la realització de programes d’interès general de l’àmbit de polítiques socials. El pressupost d’aquest any es xifra en 31,5 milions d’euros, que es destinaran a projectes, activitats, equipaments i inversions d’obres de les entitats amb un càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’IRPF de les comunitats autònomes.

La convocatòria va dirigida a activitats de projectes i a l’adquisició d’equipaments d’àmbits com el foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació; protecció social; infància i adolescència; famílies; joventut i poble gitano.

Es tracta d’entitats que treballen en l’atenció de persones víctimes de discriminacions o de violència masclista, amb discapacitat o dependència, amb VIH, trastorns mentals, addiccions, persones recluses, sense llar i famílies en situació de vulnerabilitat, entre altres situacions.

Les subvencions, a més, també donen suport a la inserció sociolaboral, així com també aniran destinades a activitats d’inversions d’obres de reforma, reparació, millora de centres, pisos i unitats d’atenció.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article