Barcelona obre una línia d’ajuts de 150.000 euros per reduir la pobresa i la precarietat de les dones

Hi poden optar entitats sense ànim de lucre i agrupacions de persones


L’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova línia d’ajuts destinats a projectes que treballin per la reducció de la pobresa i la precarietat de les dones. 

Segons un comunicat del consistori, la convocatòria està dotada amb 150.000 euros i forma part del “pla de xoc social contra els efectes de la crisi provocada per la Covid-19”, una emergència que ha tingut un impacte “major en les dones”, atès el seu punt de partida més vulnerable abans de la crisi.

Tal com recull la convocatòria, podran optar a aquestes ajudes “tant entitats sense ànim de lucre com agrupacions de persones físiques de projectes de l’àmbit que no estiguin formalitzats”. La convocatòria d’ajudes es publicarà, previsiblement, a finals d’agost, un cop s’hagin aprovat definitivament les bases del procés.

Amb aquests ajuts “es busca promoure també la creació de teixit comunitari amb les entitats de dones del territori i la col·laboració amb els serveis públics i els equipaments de proximitat”. Els projectes s’hauran de dur a terme abans del final d’agost de 2021. Com la norma general, la subvenció atorgada no ultrapassarà el 50% de la despesa total del projecte.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article