Educació no traurà aules prefabricades per la crisi de la Covid-19 i el curs començarà amb uns 1.050 mòduls

No es vol córrer el risc d'enretirar aquests espais en un any en què podrien ser necessaris per la pandèmia


El proper curs començarà amb uns 1.050 mòduls prefabricats després que el Departament d'Educació hagi decidit no treure les aules provisionals que tocaria per les necessitats d'escolarització en condicions ordinàries. 

“Com que és molt probable que al llarg del curs necessitem més espais del que és normal, ens semblava que era molt agosarat enretirar aquests mòduls. No podem córrer el risc de retirar un mòdul i que, de sobte, per la pandèmia, ens falti espai”, ha afirmat el conseller Josep Bargalló.

El director general de Centres Públics, Josep Gonzàlez Cambray, ha detallat que per al proper curs estaven previstos 36 mòduls prefabricats, que instal·laran, mentre que n'havien de retirar 73. D'aquests, 47 s'havien de treure perquè ja no calien per necessitats educatives i són els que deixaran; la resta són per obres acabades.

Segons un pla per reduir els mòduls prefabricats a Catalunya, el curs que ve s'haguessin retirat més espais provisionals dels que s'haguessin posat per necessitats d'escolarització.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article