Voluntariat en Família inspecciona rius

Col·labora amb l'Associació Hàbitats


Voluntariat en Família col·labora amb l'Associació Hàbitats-Projecte Rius i convoquen a dues sortides formatives per a fer inspecció de rius. Les poblacions de Bigues i Riells i Santa Coloma de Farners són les primeres destinacions on es realitzarà la formació el proper 8 de maig. Les activitats formen part de la campanya d'inspeccions de primavera que s'allarga fins el 15 de maig.

A Bigues i Riells el punt de trobada serà l’Hotel Molí de la Torre, a les deu del matí, i s'anirà fins el riu Tenes. L'Associació Hàbitats ha escollit un tram en el qual es realitzarà un taller d’identificació de macroinvertebrats aquàtics que ajuden a identificar la qualitat de les aigües del riu. En aquesta activitat, també hi col·labora la Fundació Biodiversidad, l’Ajuntament de Bigues i Riells i el grup BIR Tenes.

En el cas de Santa Coloma de Farners el punt de trobada serà a l’Escola de Capacitació Forestal Casa Xifra, també, a les deu del matí. Es realitzarà una xerrada informativa sobre el Projecte Rius i es procedirà a fer una inspecció de la Riera de Canadell. En aquest cas, hi col·laboren l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l’Escola de Capacitació Forestal Casa Xifra.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article