Èxit a la festa de la primavera de la gent gran de Vic

Més de 600 persones hi han participat


El passat 5 de maig va tenir lloc a Vic, la festa de la primavera de la gent gran. Com ja és tradició la jornada ha comptat amb una missa solemne a la Catedral de Vic, el dinar multitudinari al recinte firal el Sucre i el a càrrec del conjunt “De Gala”. Amb un total de 630 comensals la festa es va desenvolupar amb tota normalitat i amb un ambient festiu.

La jornada ha comptat amb la presència de diversos regidors/es del consistori vigatà i ha estat presidida per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal. Durant els parlaments institucionals el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López i Carol va destacar la tasca voluntària de 50 joves provinents d’instituts de secundària
que van servir el dinar. Durant el seu discurs, López Carol va remarcar que aquest any, del 28 de maig al 5 de juny, coincidint amb la Setmana de la Ciutadania, es celebraran els 35 anys del Casal de la Rambla. El regidor també va explicat que Vic s’adherirà a una iniciativa de “Vic ciutat amiga de la Gent Gran”, fet important, ja que serà la segona de l’estat Espanyol a disposar d’aquest reconeixement, seguit de Sant Sebastià.

Per la seva banda, Josep M. Vila d’Abadal va insistir amb el caràcter de voluntariat que existeix a la ciutat de Vic, els joves d’avui en són una mostra. També va agraït la implicació dels casals de la gent gran perquè ssense ells aquesta festa no seria possible.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article