Fedelatina ofereix cursos per a demanar la residència i treballar l'autoestima

També organitza les III Jornades art+comunicació+joventut


Fedelatina, amb l'objectiu d'acompanyar a les persones d'origen immigrat llatinoamericanes, organitza diferents cursos. Adreçat a les dones, l'associació vol fomentar la coneixença del concepte autoestima i el seu desenvolupament per enfortir la identitat femenina. D'altra banda, degut a la falta de formació en matèria legal, l'associació ofereix un taller pràctic en el qual s'aprèn com preparar l'expedient necessari per a demanar el permís de residència.

El taller d'ajuda per tramitar el permís de residència i treball per via d'arrelament social serà el pròxim 21 de maig. Té una durada de tres hores i es realitza de sis de la tarda a nou del vespre a la seu de Fedelatina. També hi haurà sessions els pròxims 21 i 25 de juny. Cal realitzar la inscripció i tenir vigents el passaport i l'empadronament històric.

El taller sobre autoestima per a dones es realitzarà el proper 15 de maig a partir de les dotze i fins les dues del migdia. L'impartiràn Silvia Fernandez i Anabel Pérez, professores de l'Associació Brahme Humaris.  Cal fer la inscripció a: 931924114 o a [email protected]

Participació a les III jornades d'art+comunicació+joventut.

El proper 20 de maig, Fedelatina i el Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona organitza les III Jornades d'art+comunicació+joventut. Aquestes jornades responen a la voluntat de trobar punts de connexió entre els centres de recerca i investigació i la praxis del jovent actual. En l'edició d'enguany la temàtica escollida és l'acció, i es vol trobar el punt d'unió entre els estils de vida reals i aquells que des dels centres universitaris es descriuen, per tal de promocionar una bona integració social.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article